المقادير
مكرونة شرائط مسلوقة-صدور دجاج مقطعة اطوال-بصل مفروم-ثوم مفروم-فلفل اخضر مقطع
مشروم مقطع-كريمة لبانى-جبنة رومى-ملح وفلفل
الطريقة
يشوح البصل والثوم فى السمن ثم نضيف قطع الفراخ ويقلبا معا ثم نضيف الفلفل الاخضر والمشروم
والملح والفلفل ويقلبا معا وقرب النضج نضيف الكريمة ويقلبا على النار
نضيف المكرونة الى خليط الفراخ والكريمة ويقلبا معا
تغرف فى السرفيس ونضع الجبنة الرومى المبشورة وتجمل بوردة الطماطم
[/b]
[/size]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin