المقادير
سمك بورى مغسول ومقطعة كل سمكة الى جزئين
-سمك فيلية مقطع قطع متوسطة
سبيط مقطع حلقات-جمبرى مقشر
بصل مقطع حلقات-طماطم مقطعة حلقات
-فلفل اخضر مقطع-
ملح وفلفل وكمون وشطة-عصير ليمون
-زيت-هوت صوص- ثوم مفرى
الطريقة
نضع السمك والسبيط والجمبرى فى صينية
ثم نضع فوقهم البصل والطماطم والفلفل الاخضر
نخلط الزيت مع عصير اليمون
والملح والفلفل والكمون والثوم والهوت صوص
نخلطهم جميعا ثم نضع الخليط على الاسماك
ويغطى بةنضع الصينية فى الفرن وتترك حتى النضج
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin