]
المقادير
ربع كيلو عصاج من اللحم المفروم ومتبل بالملح والفلفل والقرفة
نصف كيلو بطاطس مسلوقة نصف سلق وتبشر بامبشرة البصل الواسعة
2ملعقة كسبرة خضراء مفرومة-جبنة موزاريلا
بيض-لبن-بقسماط-زيت
الطريقة
نخلط البطاطس المبشورة مع العصاج والكسبرة المفرومة والجبنة الموزاريلا والملح والفلفل والبهارات
تصبع الكفتة اصابع مدورة ونضعها فى الثلاجة لمدة ساعة فى الثلاجة
نغمس اصابع الكفتة فى خليط اللبن والبيض ثم تغمس فى البقسماط وتقلى فى زيت غزير
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin