المقادير
لحمة مفرومة-بصل مفروم-
بطاطس مسلوقة وممهوكة جيدا-ملح وفلفل
عصاج
لحمة مفرومة-بصل مفروم-ملح وفلفل-سمن
الطريقة
لعمل العصاج يشوح البصل فى السمن
حتى يصفر ثم نضيف اللحم والملح والفلفل ويقلبا
وتترك على النار حتى النضج
نخلط البطاطس المهروسة واللحم المفروم
والبصل والملح والفلفل
نعمل منها كور تفرغ كل كورة
ونضع داخلها العصاج ثم تقفل الكورة
تدحرج الكور فى الدقيق
ثم نضعة فى البيض والبقسماط
وتقلى فى زيت غزير
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin