المقادير
عصاج مضاف لة البقدونس المفروم
ومكسرات وقليل من القرفة
يطاطس مسلوقة ومهروسة ومضاف لها بيض
وملعقة نشا وملح وفلفل وزعتر
الطريقة
يعجن خليط البطاطس ويكور ويجوف
ونضع داخل الكورة جزء من العصاج
تقفل الكور وتشكل على شكل كور او شكل الكبيبة اوتبطط
نضعها فى البقسماط ثم تقلى فى زيت غزير
اضغط لترى الفيديو
1
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin