المقادير
صدور فراخ مقطعة-بصل مفروم-ثوم مفروم-جنزبيل فريش مفروم-جزر مقطع اطوال-طماطم شيرى
صلصة طماطم-قرن فلفل حار-كسبرة خضراء مفرومة
البهارات
نضع فى طاسة كسبرة حب وفلفل اسود حب وكمون حب وورق لورى ونضعها على النار وتحمس قليلا
ثم تطحن ثم نضيف الكارى وقليل من الشطة
الطريقة
نضع السمن فى طاسة على النار ثم نضيف البصل المفروم ويشوح ثم نضيف الجنزبيل المفروم والثوم
المفروم ويقلبا معا ثم نضيف الفراخ المقطعة وتقلب معا على النار ثم نضيف الطماطم الشيرى والجزز
المقطع اطوال ويقلبا ثم نضيف خلطة البهارات وفى النهاية نضيف الكسبرة الخضراء المفرومة ويقلبا
وتترك حتى النضج
نعمل ارز ابيض
نحضر قالب كيك مخروم ونضع فى القاع كمية من الارز وتبطط ثم نضع جزء من الفراخ الناضجة ثم نضع باقى
الارز وتبطط ثم يقلب القالب فى السرفيس ونضع فى وسط القالب باقى الفراخ
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
[/size][/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin