المقادير
سمك فيلية مقطع ومتبل بالملح والفلفل والكمون والشطة والمستردة والخل وعصير اليمون والثوم المفروم
عجينة القلى
ربع كوب دقيق-2ملعقة نشا-ملح وفلفل وكمون وشطة-ملعقة صغيرة بيكنج بودر-ماء للعجن
الطريقة
نخلط الدقيق والنشا والملح والفلفل والكمون والشطة والبيكنج بودر ونضيف الماء ويخلطا وتتكون
عجينة سائلة
نضع قطع السمك المتبلة فى العجينة السابقة ثم نضعها فى الزيت الساخن وتقلى وتترك حتى تحمر
وتصبح قطعة السمك منفوخة ومقرمشة
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin