المقادير
ملوخية خضراء مخروطة-جمبرى مقشر
بصل مفروم-ثوم مفروم-كسبرة خضراء مفرومة-كسبرة ناشفة-طماطم مبشورة
سمن-ملح وفلفل وكمون-عصير ليمون
شوربة سمك وقشر الجمبرى مصفاة
الطريقة
يشوح البصل والثوم فى السمن ثم نضيف الجمبرى المقشر ويقلب ثم نضيف الكسبرة الخضراء وبشر
الطماطم والتوابل ويقلبا قليلا ثم ترفع من على النار ثم نضيف قليل من عصير اليمون
نضع الملوخية فى شوربة السمك ونضعها على النار
نضع الثوم المفروم والكسبرة الناشفة فى السمن على النار وتقلب حتى تحمر ثم نضعها على الملوخية
نضيف خليط الجمبرى على الملوخية وتقلب وتترك على النار حتى الغليان
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin