المقادير
بذنجان رومى مقطع مكعبات ومقلى فى الزيت-حمص مسلوق-بصل مقطع حلقات-ثوم مفرى-طماطم مقطعة
مكعبات-فلفل رومى مقطع-فلفل حار مقطع-كسبرة خضراء مقطعة ناعم-ملح وفلفل وكمون-عصير ليمون
خل زيت
الطريقة
نحضر بولة ونضع بها البذنجان المقلى والبصل والكسبرة والفلفل الرومى المقطع والفلفل الحار والحمص
والطماطم والثوم والملح والفلفل والكمون وعصير اليمون والخل ويقلبا جميعا معا
يجمل الطبق بقطع الطماطم وفوقها الكسبرة الخضراء ثم يرش الطبق بالزيت
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin