االمقادير
وحدة من البطاطس مسلوقة ومقشرة ومقطعة
قطع من فيلية الفراخ-ملح وفلفل -زعتر-كزبرة-حبهان مطحون
الحشوة
نخلط الجبنة الكريمى مع المشروم المفروم والبقدونس المفروم
الطريقة
تفرم قطع الفراخ والبطاطس المسلوقة الباردة فى مفرمة اللحم ثم نضيف الملح والفلفل والكسبرة والزعتر والحبهان ويخلطا معا ويكونا عجينة
تقطع العجينة الى قطع وتبطط ونضع الحشوة ونعمل منهااقراص اواصابع
تغمس فى البيض المتبل والبقسماط ثم تقلى فى زيت غزير
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اضغط على الينك لترى باقى الوصفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
[/size]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin