المقادير
فراخ مقطعة ومغسولة-بطاطس مقطعة حلقات-جزر مقطع حلقات-بصل مقطع حلقات
فلفل الوان مقطع دوائر-ثوم مقطع-طماطم مقطعة شرائح-فلفل حار-ملح وفلفل-توابل
زيت
الطريقة
نحضر صينية ونرص قطع البطاطس ثم نرص الجزر المقطع والبصل والفلفل الالوان
والثوم وشرائح الطماطم
تتبل قطع الفراخ بالملح والفلفل والتوابل وترص على وجة الصينية ونضع الزيت
او السمن على الوجة وقليل من الماءويرص الفلفل الحار
تغطى الصينية بالفويل ونضعها فى الفرن لمدة نصف ساعة ثم ينزع الفويل وتترك
فى الفرن حتى يتم النضج
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اضغط على الينك لترى باقى الوصفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin