المقادير
لحمة مفرومة-بصلة مفرومة-شرائح توست منقوع فى اللبن ومعصور-جبنة شيدر مبشور
ملح وفلفل وبهارات
بيض-بقسماط
بسلة مسلوقة-قطع من الكابوتشا مقطعة-بصل مقطع حلقات ويدعك بالملح والفلفل
الطريقة
نضيف للحمة المفرومة البصل المفروم والتوابل والجبنة المبشورة والتوست المصفى
وتدعك جيدا ونعمل منها اقراص
نضع الوحدات فى مصفاة على حمام مائى وتغطى لمدة خمس دقائق ثم ترفع
نضع الوحدات فى البيض المضروب ثم البقسماط ثم تقلى فى الزيت
تشوح بصلة مفرومة فى السمن ثم نضيف البسلة المسلوقة ويقلبا ثم نضيف مفروم
الكابوتشا ويقلبا جميعا على النار
نغرف خليط البسلة ثم ترص وحدات الكفتة حولها ثم نضع على الوجة البصل
اضغط على الينك لترى الفيدو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin