المقادير
لحمة مفرومة-بصل مفروم-طماطم مبشورة-بقدونس مفروم-كسبرة خضراء مفرومة
ملح وفلفل-كمون-بهارات-ثوم مفروم-صلصة طماطم
مكرونة اسبكتى مسلوقة-زبدة-جبنة رومى مبشورة
الطريقة
نضبف للحمة المفرومة البصل المفروم والثوم والبقدونس والكسبرة ومبشور الطماطم
والتوابل ويخلطا جيدا وتدعك باليد
تكور كور
نضع طاسة تيفال على النار وعندما تسخن نضع الكور بدون سمن او زيت وتقلب
شوية شوية حتى تحمر
نضيف جزء من البصل والثوم وملعقة صغيرة من السمن ويقلبا معا على النار ثم نضيف
صلصة الطماطم وتترك على النار حتى تندمج كور الكفتة مع الصلصة
نضع المكرونة المسلوقة على النار فى طاسة ونضيف لها ملعقة صغيرة من السمن
وملح وفلفل وتقلب معا
نغرف المكرونة فى الطبق ثم نضع على الوجة الجبنة المبشورة ثم كور الكفتة
والصلصة
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin