المقادير
صدر ديك رومى-ملح وفلفل-بهارات-
زعتر اخضر-روز مارى-بشر ليمون-زيت
بصل مقطع-كرات كرفس-جزر مبشور
-ورق لورو-حبهان-
الطريقة
يفتح صدر الديك ونعمل جيب
يتبل صدر الديك من الداخل والخارج
بالملح والفلفل وبهارات الفراخ والزعتر
والروز مارى وبشر اليمون والزيت
ويدعك جيدا ويترك متبل حوالى ساعتين
نضع فى الجيب الفتوح الخلطة
وهى بصل مقطع وكرفس وكرات
وجزر مبشور وملح
وفلفل وحبهان ويضغط علية جيدا ويقفل بالخلة
يحمر فى السمن على الوجهين
ثم نضعة فى صينية بها جزء من خضار الحشوة
ونضع قليل من الماء
ونضعها فى الفرن حتى النضج
تقدم مع الارز بالخلطة
شاهد الفيديووووو
1
2
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin