المقادير
سمك بورى او قاروص اووقارمفتوح من الظهر
متبل بالملح والفلفل والكمون وعصيراليمون
بصل مقطع حلقات-جزر مبشور
-ثوم مفروم-ملح وفلفل وكمون وشطة-كرفس مفروم
فلفل اخضر مقطع-طماطم مقطعة-كسبرة خضراء مقطعة
الطريقة
يشوح البصل والثوم فى الزيت على النار
ثم نضيف الجزر المبشور والكرفس المقطع
والفلفل الاخضر المقطع والطماطم المقطعة
والكسبرة المقطعة والملح والفلفل والكمون
والشطة ويقلبا جميعا على النار لمدة خمس دقائق
نحضر صينية ونضع عليها السمك
ثم نضع الخلطة السابقة على السمك ونضع الزيت
على وجة السمك ثم نضعها فى الفرن وتترك حتى النضج
اضغط لترى
الفيديو
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin