المقادير
250جرام دقيق-150 جرام سكر-2 ونصف ملعقة كاكاو
-2ملعقة صغيرة بيكنج بودر
نصف ملعقة صغيرة بيكربونات الصودا
-فانيليا- رشة ملح250 جرام لبن حليب-2بيضة
شيكولاتة خام مكسرة80 جرام زيت
الطريقة
نضع فى بولة الدقيق والسكر والكاكاو
والبيكنج بودر وبيكربونات الصودا والفانيليا
والملح ويخلطا معا
نخلط البيض مع اللبن والزيت
نخلط خليط المواد السائلة مع خليط الدقيق
ويخلطا باليد وتتكون العجينة
نضع الاكواب الورق فى قلب قالب المافن
ونضع العجينة فى الاكواب
نضع قطع الشيكولاتة المقطعة على وجة كل وحدة
ونضعها فى الفرن وتترك حتى النضج
اضغط على الينك لترى الفيديو
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin