المقادير
نصف كوب لبن-ربع كوب فريش كريم-2ملعقة كبيرة نشا-2ملعقة زبدة-نصف كيلو شيكولاتة دارك
فانيليا-ربع كيلو بندق-100جرام زيت ذرة-ربع كيلو كريم شانتية بالشيكولاتة-بندق للديكور
الطريقة
نضع اللبن والفريش كريم فى حلة على النار ويقلب وعند الغليان نضيف الشيكولاتة وتقلب حتى الذوبان
ثم نضيف النشا المذابة فى قليل من اللبن وتقلب ثم نضيف الزبدة والفانيليا ويقلبا ثم ترفع من على النار
نضع الخليط فى بولة ثم نضع على الوجة البرلينا وتجمل البولة بوردات كريمة الشيكولاتة
طريقة عمل البرلينا
يفرم البندق المحمص ثم نضعة فى الخلاط ثم ننزل بالزيت شوية شوية حتى ينتهى المقدار وتتكون البرلينا
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin