المقادير
فرخة صغيرة مقطعة ثمانى قطع
التتبيلة
نضع فى بولة 2كوب لبن رايب ونضيف 4 ملاعق مستردة وملح وفلفل وبصلة مبشورة و2فص ثوم مفروم
وملعقة شطة ويخلطا معا
ننقع قطع الفراخ فى التتبيلة ونتركها فى الثلاجة من 24 ساعة الى 48 ساعة
خلطة القلى
نضع فى بولة نصف كوب دقيق ونضيف ملعقة صغيرة بصل بودر وملعقة صغيرة ثوم بودر وملعقة صغيرة
بابريكا وملعقة صغيرة بهارات وملعقة صغيرة حبهان مطحون وملعقة صغيرة بيكنج بودر ونصف كوب دقيق
ذرة اصفر ويخلطا معا
الطريقة
نرفع قطع الدجاج من التتبيلة وتصفى ثم نضعها فى خليط الدقيق وتبطط ثم نضعها فى الماء المثلج ثم
فى خليط الدقيق مرة اخرى ثم نضعها فى الزيت الساخن وتحمر حتى يصبح لونهاذهبى
اضغط على الينك لترى الوصفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin