المقادير
جمبرى مقشر-كلمارى مقطع-ملح وفلفل وكمون وشطة-بصلة مقطعة-ثوم مفروم-زيت-باذنجان رومى مقطع
مكعبات ومحمر فى الزيت-بطاطس مفطعة مكعبات ومحمرة فى الزيت-عصير طماطم-بقسماط-شرائح طماطم
مقطعة-كرفس مقطع
الطريقة
نضع البصل فى طاسة بها زيت على النار ويشوح ثم نضيف الثوم ويقلبا معاثم نضيف الجمبرى والكمارى
ويقلبا معا على النار ثم نضيف عصير الطماطم والتوابل وتترك على النار وحتى يتجانس الخليط
نضيف البطاطس والبذنجان المقلى ويقلبا معا وفى النهاية نضيف الكرفس المقطع ويرفع من على النار
نضع الخليط فى طاجن ثم يرص ترنشات الطماطم على الوجة ونرش البقسماط على وجة الطاجن ونضعها
فى الفرن وتترك حتى النضج
[/size]
[/size]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin