المقادير
صدور الفراخ مغسولة ومقطعة شرائح-مكرونة قلم--مشروم مفطع-بصل مفروم-ثوم مفروم
فلفل الوان مقطع اطوال-طماطم- مقطعة-صلصة طماطم سمن -ملح وفلفل وقرفة
الطريقة
تحمر المكرونة الاقلام بالسمن حتى يصبح لونها ذهبى
يشوح البصل والثوم فى السمن ثم نضيف قطع الفراخ ويقلبا ثم نضيف الفلفل الالوان والمشرم المقطع
والطماطم المقطعة وصلصة الطماطم والملح والفلفل والقرفة وقرن فلفل حامى لايقطع ويقلبا جميع
نضيف المكرونة المحمرة ويقلبا وتسقى بالمرقة وتترك على النار حتى النضج
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin