المقادير
مكرونة اقلام مسلوقة-فراخ بانية مقطعة اطوال-بصل شرائح-ثوم مفروم-فلفل الوان
مقطع اطوال-بطاطس مقطعة اقلام رفيعة-جزر مقطع اطوال رفيعة-كسبرة خضراء
مقطعة-بقدونس مقطع-جبنة شيدر مبشورة-جبنة كريمى
الطريقة
نضع طاسة بها زيت على النار ونضع قطع الفراخ وتشوح ثم نضيف الثوم المفروم
والبصل المقطع ويقلبا على النار ثم ننزل بالفلفل الالوان ويقلبا ثم ننزل بالبطاطس
والجزر ويقلبا جميعا على النارونضع الملح والفلفل والبهارات مع استمرار التقليب
حتى النضج وترفع من على النار
نضيف للخلطة السابقة الكسبرة المقطعة والبقدونس والكريمة البانى والجبنة الكريمى
والجبنة الشيدر المبشورة وتقلب الخلطة كلها معا
نضيف للخلطة السابقة المكرونة المسلوقة ويقلبا
نضع خليط المكرونة فى صينية ونضع على الوجة الجبنة الشيدر المبشورة والموزاريلا
ونضعها فى الفرن وتترك حتى يحمر الوجة
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin