سمك ماكريل فى الفرن
المقادير
سمك ماكريل مغسول وغير مفتوح من البطن
ملح وفلفل-كمون-شطة-خل- وعصير ليمون
بصل مفروم-ثوم مفروم-جزر مقطع-
طماطم مقطعة-كسبرة خضراء مقطعة-زيت
الطريقة
تنزع خياشيم السمك من الراس ويتبل
بالملح والفلفل والكمون والشطة وخل وعصيرليمون
يشوح البصل والثوم فى الزيت على النار
ثم نضيف الجزر المقطع والطماطم المقطعة والكسبرة
الخضراء والتوابل وتترك على النار
حتى تذبل وتترك لتبرد
يحشى السمك الماكريل بالخلطة السابقة
من الراس ويرص فى صينية
نضع عل وجة الصينية الفلفل الاخضر الحار والرومى
والطماطم المقطعة والكسبرة
الخضراء وعصير اليمون والخل والزيت
ونضع الصينية فى الفرن وتترك حتى النضج
اضغط لترى الفيديو
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin