المقادير
لحمة موز بتلو اوكندوز-بصل اورمة مقشر-فصوص ثوم
-طماطم مقطعة-فلفل اخضر مقطع-ملح وفلفل
الطريقة
تحمر الموز فى السمن ثم تنشل ونضعها فى الطاجن
فى نفس السمن نحمر البصل الاورمة وفصوص الثوم
ينشل البصل والثوم ونضعهم على اللحم
فى نفس السمن نضع الطماطم القطعة والفلفل الاخضر
ويقلبا فى السمن ثم نضعهم فى الطاجن
يغطى الطاجن بالماء
ثم يدخل الفرن على درجة حرارة عالية
حتى النضج
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin