المقادير
وحدات من الكريب-بشاميل
الحشوة
مشروم مقطع-سمن-فلفل اسود-جوزة الطيب-عصير ليمون-بقدونس مفرى-ملح
بصل حلقات-ثوم مفروم-فلفل حار مقطع-جمبرى مقشر-زيتون اخضر مقطع
الطريقة
يشوح المشروم فى سمن ساخن
ويقلب ونضيف الفلفل الاسود وجوزة الطيب
ويستمر
التقليب ويرفع من على النار
ثم نضيف البقدونس المفرى وعصير الليمون
نضع فى نفس السمن البصل والثوم
ويشوحا على النار ثم نضيف الجمبرى والملح والفلفل
وفلفل الوان مقطع وفلفل حار مقطع
ويقلبا فقط ويرفعا من على النار
نضيف خليط المشروم على خليط الجمبرى
ونضيف عصير اليمون والبقدونس
والزيتون الاخضر المقطع ويقلب الخليط كلة
نضيف للبشاميل بقدونس مفرى
وثوم مفرى وجبنة رومى مبشورة وملح وفلفل
وجوزة الطيب
تفرد وحدة الكانيلونى ونضع جزء من الحشوة
وتلف وترص الوحدات فى صينية
مدهونة سمن ثم تغطى بالباشاميل
ونرش على الوجة الجبنة الرومى المبشورة
نضع الصينية فى الفرن وتترك حتى تحمر
اضغط على الينك لترى الفيديو الشريط الاول
اضغط على الينك لترى الشريط الثانى
اضغط على الينك لترى الشريط الثالث
اضغط على الينك لترى الشريط الرابع
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin