المقادير
رز ابيض مسلوق ومفرفر-2 بيضة-
زبدة--ملعقة صغيرة مستردة-ملح وفلفل
الحشوة
بصل مفروم-بسلة وجزر-مشروم مقطع
-بطاطس مقطعةمكعبات-فراخ مسلوقة ومقطعة
بيض-لبن-جبنة رومى مبشورة
الطريقة
يخلط البيض والزبدة للارز والمستردة والملح والفلفل
نضع خليط الارز فى قالب التارت
ويبطط قليلا ونعمل لة حواف ونضعة قليلا فى الفرن
نحمر البطاطس وتنشل ويحمر المشروم قليلا وينشل
يشوح البصل فى السمن ثم نضيف البسلة
والجزر المقطع ويقلبا ونضع قليل من الماء
حتى النضج قليلا ثم نضيف المشروم
والبطاطس المحمرة والفراخ المسلوقة المقطعة
نضع خليط الخضار فوق تارت الارز
بعد خروجة من الفرن
نضيف البيض للبن والملح والفلفل
ويخلطا ثم نضعة فوق الخضار مثل الكيش
نضع الجبنة الرومى المبشورة فوق الخضار
وقطع من الزبدة ونضع القالب فى الفرن
يترك فى الفرن حتى يتشرب اللبن ويحمر الوجة
اضغط على الينك لترى
الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin