المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة-سبانخ مسلوقة-جزر مبشور-ثوم مفروم-بصلة مفرومة-ملعقة خل بلسمى او عادى
بيضة-جبنة موزاريلا-جبنة رومى مبشورة-ملح وفلفل-بقدونس مفروم -فلفل رومى مفروم
الطريقة
نضيف للحمة المفرومة البصل والبيضة والبقدونس والملح والفلفل والخل ويعجنا معا
نخلط الجزر المبشور والفلفل الرومى المقطع والسبانخ المعصورة والجبنة الرومى والموزاريلا والثوم
والملح والفلفل ويخلطا معا
تكور خليط اللحم كور وتفتح ونضع جزء من الخلطة وتقفل وتبطط مثل الهمبرجر
نضع الكفتة فى الدقيق والبيض والبقسماط وتقلى فى زيت ساخن وتقدم
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin