المقادير
ربع كيلوشيكولاتة خام-200 جرام كريمة لبانى
للتغليف
شيكولاتة دارك سايحة على حمام مائى للتغليف-بودرة كاكاو
الطريقة
نسيح الشيكولاتة على حمام مائى
ثم نضيف الكريمة الساخنة على الشيكولاتة شوية
شوية ونقلب حتى يتجانس الخليط ويترك ليبرد
نحضر ورق زبدة ونعمل دوائر من الخليط
ونضعها فى الثلاجة حتى تبرد
بعد ماتبرد يكور كور متساوية
ونضعها فى الثلاجة تبرد مرة اخرى
نغمس كور الترافل فى الشيكولاتة السايحة
ثم نغمسها ونكسوها ببودرة الكاكاو
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin