المقادير
لحمة مفرومة-بصل مفرى
-ملح وفلفل وبهارات
جبنة موزاريلا-جبنة رومى مبشورة
-حبة البركة-بيضة-بقسماط-
الطريقة
نخلط اللحم المفروم مع البصل المفروم
والملح والفلفل والبهار ويدعكا معا
نخلط الجبنة الموزاريلا مع الجبنة الرومى
مع حبة البركة وقليل من البقسماط
ونضيف بيضة وتخلط وتتكون حشوة الجبنة
نعمل خليط اللحم كور ثم تبطط كل كورة
ونضع جزء من الحشوة وتقفل الكورة
ثم تبطط وتقلى فى الزيت على نار هادئة
وتقدم مع بطاطس محمرة
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin