[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
جزل من السمك خالية من الشوك ومفرومة-
بقدونس مفروم-كزبرة خضراء مفرومة
فلفل حار مفروم-فلفل رومى مفروم-ملح وفلفل
-كمون-بابريكا-زنجبيل مطحون-
خل-عيش فينو منقوع ومعصور-زيتون اخضر بدون نقى
الصلصة
بصل شرائح-ملح وفلفل-ثوم-كريمة لبانى-
بقدونس مفروم
الطريقة
يخلط السمك المفروم مع البقدونس والكسبرة
والفلفل الحار والاخضر والعيش المعصور
والخل والملح والفلفل والكمون والزنجبيل
والبابريكا ويخلطا جيدا ثم نضع الخليط
فى الثلاجة
الصلصة
يقطع البصل شرائح ويشوح فى الزيت
ويضاف الثوم ويقلبا ثم نضع الملح والفلفل
ثم نضيف الكريمة البانى
وتترك تغلى على النار ونضيف البقدونس
نعمل من خليط السمك كور
ونضع داخل كل كورة زيتونة خضراء كاملة منزوعة النوى
ثم تدور مرة اخرى وتكور وتقلى فى الزيت
نضع كور السمك المقلية فى طاجن
ثم نضع صوص الكريمة على كور السمك وتجمل
بالبقدونس والفلفل الاحمر المقطع
ثم نضع القالب فى الفرن حتى تتشرب الكريمة
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin