المقادير
صدور فراخ متبلة بالثوم والخل
وصوص الصويا وعصير اليمون والببريكا وملح
وفلفل وكمون ومشوية
عيش لبنانى مقطع ومحمر
خس مقطع-فلفل اخضر مقطع-
طماطم مقطعة-
زرة مسلوقة معلبة-فاصوليا حمراء معلبة
الطريقة
نحضر بولا ونضع الخس والفلفل
والطماطم والزرة والفاصوليا الحمرا ويقلبا
ثم نضع جزء من الدرسينج
تفرد السلطة فى طبق التقديم
وتقطع الفراخ المشوية اطوال
وترص فوق السلطة
نضع باقى الدرسينج على الفراخ
والسلطة ثم نضع العيش المحمر والجبنة المبشورة
على وجة السلطة الدرسينج
نضيف عصير اليمون للمستردة
ويقلبا جيدا ثم نضع ملعقة سكر صغيرة وملعقة خل
ويحلطا ثم ننزل بالزيت شرشورة شرشورة
حتى يتكون صوص سميك
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin