المقادير
صدور فراخ مفرومة-بصل مبشور-
زعتر-روز مارى-ملح وفلفل-بقسماط
دقيق-بيض-بقسماط-سمسم-زيت
الطريقة
تخلط الفراخ المفرومة مع البصل
والزعتر والروز مارى والملح والفلفل والبقسماط
تعجن جيدا ونعمل اقراص مدورة
ثم تعفر بالدقيق وتغمس فى البيض والبقساط المخلوط
بالسمسم وتقلى فى الزيت وتجمل بالبقدونس
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin