المقادير
عجينة سمبوسة
الحشوة
نساير فراخ مسلوقة ومقطعة-بصل مفروم-ثوم مفروم-جنزبيل-بهارات-ملح وفلفل-جبنة كريمى-فلفل رومى مقطع
الطريقة
الحشوة
يشوح البصل بالزيت على النار ثم نضيف الثوم والزنجبيل والفلفل الرومى ويقلباثم نضيف قطع الدجاج
ويقلبا على النار وتترك حتى تبرد ثم نضيف جبنة كريمى ويقلبا معا
تفرد العجينة وتقطع ونضع الحشوة وتلف ثم تقلى فى الزيت الساخن
اضغط على الينك لترى الفيديو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اضغط على الينك لترى باقى الوصفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin