المقادير
نصف كيلو بروكللى مسلوق-بصل مقطع-زيت زيتون-
ملح وفلفل-خس مقطع-فلفل الوان
مقطع-فاصوليا حمراء مسلوقة-خل-عصير ليمون
الطريقة
نضع البصل المقطع فى بولة ونضيف الملح
والفلفل والخل وعصير اليمون ويخلطا
جيدا ثم نضيف زيت الزيتون ويخلطا
نضع فى البولة الفلفل الالوان
والفاصوليا المسلوقة ويخلطا مع الصوص
نضع الخس المقطع فى الطبق
ثم نضع فوقة خليط الفلفل والفاصوليا وترص وحدات
البروكلى حول الطبق ثم يرش الصوص فوق السلطة
شاهد الفيديو
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin