المقادير
قراطيس كلمارى منظفة ومغسولة-جمبرى مفروم-
قطع من الكلمارى مسلوقة ومقطعة
قطع صغيرة-بصل مفروم-ثوم مفروم-
فلفل الوان مقطع قطع صغيرة-بقدونس وشبت
وكرفس مفرومين-عصير ليمون-ملح وفلفل وكمون وشطة
-زيت - عصير ليمون-عصير طماطم-
الطريقة
يخلط البصل والخضرة والثوم والجمبرى المفروم
والكلمارى المقطع والفلفل الالوان
وصلصة طماطم-وملح وفلفل وكمون
وشطة وعصير ليمون والزيت
وتقلب جميع المقادير
وتحشى بالخلطة قراطيس الكلمارى
ترص القراطيس المحشوة فى صينية بها زيت
نخلط عصير الطماطم مع عصير اليمون
والزيت والملح والفلفل والشطة ويكونا صوص
نضع الصوص على وحدات الكلمارى
وقطع من اليمون والزيت على الوجة
نضع الصينية فى الفرن
وتترك حتى النضج
بعد ما تبرد القراطيس تقطع شرائح
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin