المقادير
جمبرى كبير او وسط مقشر-بصل مفروم-ثوم مفروم-فلفل الوان مقطع اطوال-مشروم مقطع-زيت
كسبرة خضراء مقطعة-ملح وفلفل-شطة-كمون عصير ليمون
عيش فينو
مايونيز-كاتشاب-خيار مخلل
الطريقة
يشوح البصل والثوم فى الزيت فى طاسة على النار ثم ننزل بالفلفل الالوان والمشروم المقطع ويقلبا معا
نضيف الجمبرى والملح والفلفل والكمون والشطة وعصير اليمون ويقلبا جميعا معا حتى ينضج الجمبرى
فى النهاية نضيف الكسبرة المقطعة
يفتح العيش الفينو ويدهن بالمايونيز ثم يرص الخيار المخلل ثم نضع وحدات الجمبرى والخلطة ثم نضع
الكاتشاب على الوجة
[/size]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin