المقادير
كابوريا مغسولة بالدقيق والخل ومنزوع منها اللحم
بصل مفروم-ثوم مفروم-بصل اخضر مقطع-فلفل احمر مقطع-كسبرة خضراء مفرومة-كرفس مفروم
ملح وفلفل وكمون وشطة
جبنة موزاريلا
الطريقة
نضع البصل فى طاسة على النار ويقلب ثم نضيف الثوم والكسبرة والبصل الاخضر المقطع ويقلبا معا
ثم نضيف الكرفس والفلفل الاحمر والملح والفلفل والكمون والشطة ويقلبا جميعا على النار وفى النهاية
نضيف لحم الكابوريا ويقلب فقط ويرفع من على النار
نضع فى كل صدفة جزء من الكابوريا ونضع فوقها جزء من الجبنة الموزاريلا
ترص الاصداف فى صينية ثم نضعها فى الفرن وتترك حتى تسيح الجبنة
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin