المقادير
لسان عصفور مسلوق-تونة قطع-بصل مقطع-فلفل الوان مقطع-جزر مبشور-بقدونس مقطع-جبنة فيتا
شرائح من الفجل الاحمر-بصل مخلل-طماطم شيرى
الصلصة
يخلط الزيت مع الخل والملح والفلفل وشرائح من الفلفل الاحمر الحامى ويتكون الصوص
الطريقة
نضع لسان العصفور المسلوق فى بولة ونضيف لة الصوص ويخلط حتى يتشرب بالصوص
نضيف لةالتونة المقطعة والبصل المقطع والفلفل الالوان والبقدونس والجزر المبشور والبصل المخلل
المقطع والفجل الاحمر الشرائح ويقلبا جميعا معا
يجمل بوحدات من الطماطم الشيرى وقطع من الجبنة الفيتا
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin