المقادير
حبات من البطاطس مغسولة وغير مقشرة-زيت-دجاج مفروم-ثوم مقطع-ملح وفلفل-بابريكا-بقدونس مفروم
جبنة شيدر مبشورة اوموزاريلا-فلفل احمر مقطع
الطريقة
تغسل حبات البطاطس ونضعها فى صينية وبدون تقشير ثم نضعها فى الفرن وتترك حتى النضج
بعد النضج تقطع كل حبة الى نصفين وتقور وحتى يكون سمك البطاطس 2سم ويمهك الجزء المقور
يسخن الزيت فى طاسة ثم نضع الدجاج المفروم والثوم ويقلبا ثم نضيف الملح والفلفل وتترك على النار حتى
النضج
نخلط البطاطس الممهوكة وخليط الفراخ والبقدونس المفرى والملح والفلفل والبابريكا والفلفل الاحمر المقطعويخلطا جميعا معا
ونضيف جزء من الجبنة المبشورة ويخلطا
تحشى البطاطس بالخليط السابق ونضع على الوجة الجبنة المبشورة او الموزاريلا
تخبز فى فرن حار وتترك فى الفرن حتى تسيح الجبنة
[/b]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin