1- للشيف حسن صوص السينابون الابيض
نضع فى ماكينة الخفق ربع كيلو جبنة كريمى
مع ربع كيلو سكر بودرة وعصير ليمونة
وبشر ليمونة و100جرام فريش كريم اولبن
ويخفقا جيدا ويتكون الصوص الابيض
2-صوص الكراميل للسينابون للشيف حسن
نضع ربع كيلو سكر مع قليل من الماء على النار
وحتى يذوب السكر ويتكون كراميل
دهبى نضع المكسرات
ويقلب ثم ننزل ب50 جرام من الفريش كريم و50 جرام لبن
ويقلبا ثم نضع 150 جرام من الصوص الابيض السابق
ويقلبا على النار حتى يكون
صوص سميك الى حد ما
ملحوظة== ننزل بالصوص على السينابون
والوحدات ساخنة
3-الجناش للشيف حسن
نضع على النار 250 جرام فريش كريم
وعندما يغلى نضعة فى العجان ونضيف لة
500
جرام شيكولاتة ويخفقا حتى يتكون الجناش
4-جناش او صوص شيكولاتة للشيف خالد
نضع على النار لبن وعندما يسخن
نضيف لة الشيكولاتة الخام ويقلبا حتى تسيح
الشيكولاتة وفى النهاية نضع قطعة زبدة اوزيت
ويقلبا وذلك للتلميع
يمكن ان نضيف ملعقة جولوكوز ليكون اكثر سمكا
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin