المقادير
كبدة كندوز مقطعة شرائح-بصل مفروم-
ثوم مفروم-ملح وفلفل وكمون وبهار
عصير ليمون-قرن فلفل شطة-طماطم مقطعة-زيت
الطريقة
تحمر شرائح الكبدة فى الزيت الساخن وتنشل
تحمر البصلة والثوم فى نفس الزيت
ونضيف التوابل وعصير اليمون ويقلبا معا
نضع الكبدة المحمرة وقرن الفلفل الشطة
ويقلبا معا وقبل النضج نضع قطع الطماطم
ويتركا على النار حتى النضج
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin