المقادير
بادنجان رومى مقطع ومرشوش علية ملح
-فلفل رومى وحار-طماطم مقطعة
ثوم مفرى-خل -زيت-كمون-شطة
الطريقة
يقلى البدنجان فى الزيت والفلفل
الرومى الحار ويرص فى الطبق
يحمر الثوم المفرى فى الزيت وعندما يحمر
نضيف لة الخل والطماطم القطعة والكمون والشطة
نتركهم قليلا على النار
ثم يغطى الخليط البدنحان والفلفل
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin