١_تقطع الفراخ وتتبل بالملح والفلفل والبابريكا والكمون والسماق والكركم والبهارات والقرفه
والحبهان وتدلك جيدا بهذه التوابل وتترك على الأقل فى التتبيلة حوالى ساعتين
٢_ ينقع الرز الباسمتى فى الماء مع قليل من الملح لمده نصف ساعه
٣_تشوح بصله قليلا فى الزيت ثم يضاف الرز ويقلبا معا فى صينيه
٤_ نضع شبكه فوق الصينيه ونرص قطع الفراخ عليها ثم تلف جيدا الشبكه والصينيه
بورق الفويل ونضعها فى الفرن لمده ساعه ثم نرفع الفويل بعد خروجها ونقلب الرز
واذا كانت الفراخ لم يتم نضجها نضعها مره اخرى فى الفرن وحتى يتم النضج
تحمر المكسرات ونضعها على وجه الارز وترص قطع الفراخ فوق الارز
والحبهان وتدلك جيدا بهذه التوابل وتترك على الأقل فى التتبيلة حوالى ساعتين
٢_ ينقع الرز الباسمتى فى الماء مع قليل من الملح لمده نصف ساعه
٣_تشوح بصله قليلا فى الزيت ثم يضاف الرز ويقلبا معا فى صينيه
٤_ نضع شبكه فوق الصينيه ونرص قطع الفراخ عليها ثم تلف جيدا الشبكه والصينيه
بورق الفويل ونضعها فى الفرن لمده ساعه ثم نرفع الفويل بعد خروجها ونقلب الرز
واذا كانت الفراخ لم يتم نضجها نضعها مره اخرى فى الفرن وحتى يتم النضج
تحمر المكسرات ونضعها على وجه الارز وترص قطع الفراخ فوق الارز
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin