المقادير
مكرونة فيونكات-سجق-زيت-بصل مفروم-ثوم مفروم-مشروم مقطع-فلفل حار مقطع-فلفل الوان مقطع
طماطم مبشورة-جبنة رومى مبشورة-جبنة موزاريلا-ملح وفلفل
الطريقة
تسلق المكرونة
يشوح البصل فى الزيت ثم نضيف الثوم ويقلبا ثم نضيف السجق والفلفل الحار والفلفل الالوان ويقلبا
جميعا على النار ثم نضيف المشروم ويقلب والطماطم المبشورة والملح والفلفل ويقلبا على النار وحتى
النضج
نحضر قالب ونضع المكرونة المسلوقة ثم نضيف خليط السجق ويقلبا معا ونضيف جزء من الجبنة الومى
والجبنة الموزاريلا ويقلبا جميعا معا
نضع على الوجة جزء من الجبنة الرومى والموزاريلا ونضع القالب فى الفرن وتترك حتى تسيح الجبنة
[/b]
[/size]
السبت يونيو 30, 2018 10:47 pm من طرف Admin
» بلح الشام لرباح محمد
الجمعة يونيو 22, 2018 7:40 pm من طرف Admin
» المندى بالفراخ لرباح محمد
الأحد يونيو 17, 2018 10:46 pm من طرف Admin
» طريقه عمل الفسيخ
الأحد يونيو 17, 2018 9:14 pm من طرف Admin
» فطائر باللحم المفرومه بالعجينه القطنيه ارباح محمد
الجمعة يونيو 08, 2018 6:10 am من طرف Admin
» سمبوسه مقرمشه ارباح محمد
الخميس يونيو 07, 2018 6:00 am من طرف Admin
» البريوش الحادق بحشو البيستو
الإثنين مارس 19, 2018 3:28 am من طرف Admin
» الفطير المقلى بالزيت والمحلى بالسكر البودره
السبت فبراير 17, 2018 6:22 pm من طرف Admin
» المنين الناجح
السبت أكتوبر 28, 2017 1:16 am من طرف Admin